chelsea trøjer 26314

arsenal trøje 56310

.

I kampen mellem City og Arsenal var de eneste mennesker, der var tilladt inde på Etihad Stadion med 55.000 kapaciteter, omkring 300 temperaturkontrollerede medlemmer af medierne, klubpersonale og sikkerhed, der sikrede de strenge sikkerhedsforanstaltninger, såsom ansigtsmasker og social afstand, blev overholdt til enhver tid.

Agueros City-holdkammerat Kevin De Bruyne foreslog, at Premier League ville vende tilbage på grund af det økonomiske aspekt, noget som Parish ikke vendte tilbage for.

Kniven mærkes allerede, idet Birmingham beder nogle spillere om at udskyde halvdelen af ​​deres løn, mens spillere i Leeds har meldt sig frivilligt til en lønudskydelse.

Han sagde, at den store bekymring, da holdene fik lov til at træne igen, var den ‘manglende forberedelse’, de havde, inden kampene vendte tilbage – ‘ikke som i Tyskland ac milan fodboldtrøje eller Spanien, hvor de arbejdede fem eller seks uger’.

Tingene er lige stramme i bunden af ​​tabellen, hvor mindst fem klubber stadig er i alvorlig fare for fald. ac milan fodboldtrøje1 year ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *